About

Over enzymen

Wat zijn enzymen en wat doen ze?

Enzymen kom je overal tegen, in je lichaam, in planten. Ze treden op als katalysator bij tal van bio-chemische processen. Enkele bekende enzymprocessen zijn o.a vergisting van suiker in koolzuurgas en alcohol (bier), bereiding van kaas, het gistproces van brood enzovoort.
EquiFriend kan je vertellen dat de opvallende en tevens prettige eigenschap is dat de werking van enzymen altijd 100% is. Net voor jullie probleem, vooral de vervelende aanvallen van dazen, vliegen en de kleine knut werd net die enzymensamenstelling gemaakt die deze insecten als een uiterst vijandig milieu beschouwen, terwijl het voor ons en voor het paard onschadelijk blijft.
Een enzym werkt lang, heel erg lang. Als je het weg wil, moet je het paard wassen. Als je geur gebruikt, en de geur breekt af doordat je paard zweet, dan vallen de dazen weer aan. De samenstelling van de EquiTase producten echter reageren niet op zweet.
Enzymen kunnen een bepaalde stof grijpen en in een duizendste van een seconde omzetten naar het gewenste resultaat. Hou je paardenmateriaal en box proper en ontsmet dankzij de natuurlijke reacties van de EquiFriend producten. Enzymen breken vuil letterlijk af. Het spoelt gewoon weg. Grasvlekken lossen op. Geen bijtende stoffen, zuren en ruikende ontsmetters. Geen kokend water.
Enzymen zijn puur natuur. Ze zijn volledig biologisch afbreekbaar zonder schadelijke restproducten!!!

Over verzenden & transport

Verzendkosten:
standaard 8 €

Gratis transport vanaf 200 € excl btw

vermelde prijzen zijn BTW inclusief.

Levering:
Uw bestelling wordt verzonden met een pakjesdienst na ontvangst betaling .
Men kan kiezen voor een betaling door overschrijving of paypall.

Beschadiging of niet toekomen van pakjes
Gelieve contact op te nemen met info@equifriend.be of bel ons op het volgend nummer: 0032 475 25 40 50

In geval van beschadiging door de transportdienst, gelieve ons dit binnen drie dagen na levering schriftelijk te melden dit met gelijktijdige overhandiging van de gebrekkige zaak, tenzij dit onmogelijk danwel onredelijk bezwarend is.